Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Inspiratie

Vegetarische gerechten voor de lente

Het is weer bijna lente. Tijd voor een frisse wind door de menukaart. Voor een menukaart met voldoende variatie combineer je niet alleen verschillende soorten vlees en vis met smaakvolle seizoensproducten. Vegetarische gerechten mogen ook niet ontbreken. 

Het aanbod vegetarische gerechten in de horeca is vaak beperkt en niet gevarieerd, zo bleek ook uit eerder onderzoek. Een salade met geitenkaas, met fetakaas, een caprese of soep zijn veel voorkomende voorgerechten. Pasta en ravioli zijn populaire vegetarische hoofdgerechten, maar ook quiche, gevulde courgette of gevulde paprika zijn veel voorkomende gerechten. 

Vegetarische variatie voor jouw menukaart

Het geeft misschien niet altijd de doorslag om ergens te gaan eten, maar je gasten hechten wel steeds meer waarde aan een uitgebreid en gevarieerd vegetarisch aanbod. Mooie vegetarische gerechten zijn daarnaast een goede manier om je te onderscheiden. Genoeg redenen om je te laten inspireren door onze vegetarische gerechten .

Gratins zijn ideaal om een mooi vegetarisch gerecht mee te combineren of mee samen te stellen. Vraag een gratis staalpakket aan en maak een van de heerlijke vegetarische gerechten.