Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
gevulde portobello recept

Bereiding

10 personen

10 minuten + 6 minuten oven

Wat heb je nodig?
  • 1 kg Pure & Rustic (met schil)
  • 10st Portobello
  • 50gr Parmigiano Reggiano
  • 1st Knoflookteen, geperst
  • 1tl Grof zeezout
  • 20gr Verse peterselie
  • 20gr Dille
  • 20gr Basilicum
  • 5eetl Olijfolie
  • 30gr Hazelnoten
  • 40gr Kappertjes
  • 4st Bosui
  • 1st Rode peper
  • 1st Citroen
  • Doe de knoflook en zeezout in een vijzel en maal tot een puree,
  • Snijd de kruiden fijn en voeg ook deze toe en vijzel tot een pasta,
  • Snijd de bosui in ringen en de kappertje grof,
  • Brand de hazelnoten in een droge koekenpan en hak deze fijn,
  • Maak de peper schoon en snij het vruchtvlees in kleine stukjes, 
  • Voeg de bosui, kappertjes, rode peper en hazelnoten toe aan de salsa,
  • Pers de citroen uit en voeg ook deze toe, breng op smaak met peper en zout,
  • Bereid de frieten volgens de aanwijzingen op de verpak,
  • Vul de portobello met friet en strooi hier wat kaas over,
  • Bak de gevulde portobello in een oven van 180ÂșC in circa 6 minuten af,
  • Bestrooi met wat rode peper, bosui en zout en serveer met de salsa verde.

 

 

Pure and Rustic Friet
Pure & Rustic Fries (vers)

Deze ambachtelijke frites met schil ziet er niet alleen uit als zelfgemaakt maar je proeft de echte aardappelsmaak.

Lees meer Gratis staalpakket