Ontvang regelmatig seizoensgebonden inspiratie, trends en de nieuwste ontwikkelingen in de foodsector Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Inspiratie voor chefs
Aardpeer pastinaak soep

Met de premium gratins van Aviko wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan het menu wel heel eenvoudig. Om je hierbij te helpen, hebben wij onder andere een recept van aardpeer en pastinaak soep met peperspek voor je samengesteld. 

10 personen

30 minuten

Wat heb je nodig?

Laat de mini gratins iets ontdooien. Verhit de melk met de groentebouillon in een pan. De gratins in de bouillon onder voortdurend roeren aan de kook brengen.
Laat de soep trekken op een matig vuur gedurende 5 minuten. Breng de soep op smaak met droge vermout, zout en peper. Leg de bacon op een bakplaat, bestrooi het met de grove peper en bak de bacon gedurende 10 minuten knapperig in de oven op 200┬░C.
Serveer de soep in een glas en garneer met de gepeperde bacon.

Premium mini aardappelgratin aardpeer & pastinaak
Mini aardappelgratin aardpeer & pastinaak

De combinatie van hoogwaardige ingredi├źnten en ons productieproces zorgen ervoor dat de gratins niet alleen heerlijk zijn maar ook hun vorm behouden. Hierdoor wordt het toevoegen van een Franse klassieker aan uw menu wel heel eenvoudig.

Lees meer Gratis staalpakket